Massive innerdører
Se i AR
Sverre Glass Hvit - Sidefelt Hvitmalt dørblad med riller 2 x 3 ruter

Sverre Glass Hvit - Sidefelt

Hvitmalt dørblad med riller 2 x 3 ruter

Varenr: 187331
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 9 525,-

Sverre Glass Hvit Sidefelt

Gjør litt ekstra stas på innerdøren din med et lekkert sidefelt. Sidefelt passer særlig godt der det er god plass, og gir mulighet for større døråpning om man velger sidefelt med hengsler. Sverre-serien er kjent for sitt moderne og elegante design, og Sverre Glass sidefelt med hvitmalt dørblad, riller og 2 x 3 ruter er intet unntak.

Egenskaper:

  • Komplementerer Sverre Glass innerdør: Dette sidefeltet er spesielt designet for å komplementere Sverre Glass innerdør, og gir en helhetlig og elegant estetikk til inngangspartiet.
  • Moderne og elegant design: Sverre-serien representerer en harmonisk blanding av moderne og klassisk estetikk. Dette sidefeltet passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Sverre Glass sidefelt er massivt, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 4 mm herdet klart glass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er delt inn i 2x3 ruter med utenpåliggende sprossekassett, noe som gir et sofistikert og elegant uttrykk.
  • Rillede detaljer: Sidefeltet er dekorert med riller som tilfører et subtilt, men stilfullt preg til designet. Disse detaljene forbedrer sidefeltets visuelle appell og gir det en unik karakter.
  • Hvitmalt overflate: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lysere og mer innbydende utseende.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den massive konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør sidefeltet ideelt for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Sverre Glass Sidefelt med Hvitmalt Dørblad, Riller og 2 x 3 Ruter er det perfekte tillegget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og moderne stil. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.