Karmsett
Se i AR
Toppstykke Hvit m/ pakning S 0502-Y

Toppstykke Hvit m/ pakning

S 0502-Y

Varenr: 102039
Bredde 92mm
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 265,-

Toppstykke Hvit med Pakning

Forbedre utseendet og funksjonaliteten til dørkarmen din med dette elegante toppstykket i hvitt. Designet for å gi en helhetlig og harmonisk finish til døren din, passer dette toppstykket perfekt inn i både moderne og tradisjonelle interiørstiler.

Egenskaper:

  • Klassisk hvit farge: Toppstykket er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et lyst og stilrent utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og tilfører en følelse av friskhet og eleganse.
  • Inkludert pakning: Pakningen gir ekstra tetthet og forbedrer dørens evne til å isolere mot lyd og trekk, noe som bidrar til økt komfort i hjemmet.
  • Solid konstruksjon: Laget av høykvalitets materialer, sikrer dette toppstykket holdbarhet og lang levetid. Den robuste konstruksjonen gir pålitelig støtte og en polert finish til dørkarmen din.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør oppgraderingen av dørkarmen din rask og problemfri.
  • Helhetlig design: Toppstykket er designet for å komplementere standard dørkarmer, noe som gir en sammenhengende og raffinert estetikk til rommet ditt.

Toppstykke Hvit med Pakning S 0502-Y er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet og estetikk. Med sin tidløse stil og robuste konstruksjon, vil dette toppstykket gi dørkarmen din et oppdatert og elegant preg.