Kompakte innerdører
Se i AR
Tor Kompakt Klassisk Dørblad

Tor Kompakt Klassisk

Dørblad

Varenr: 159763
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 2 725,-

Tor Kompakt Klassisk

Tor-serien kombinerer enkelhet med tidløs design, og Tor med klassisk kompakt dørblad er et ypperlig eksempel på dette. Denne innerdøren er designet for å tilføre både eleganse og praktiske funksjoner til ethvert rom, noe som gjør den til et ideelt valg for både tradisjonelle og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Tidløst og elegant design: Tor-serien utstråler en klassisk estetikk som passer sømløst inn i både tradisjonelle og moderne hjem. Døren er skapt for å fremheve rommets beste egenskaper.
  • Klassisk hvit overflate: Dørbladet er malt i NCS S 0500-N, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et friskt og lyst utseende. Denne fargen er allsidig og passer til de fleste interiørstiler.
  • Kompakt konstruksjon: Tor innerdør er formpresset, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen garanterer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Rene linjer: Døren er designet med en glatt overflate som gir et moderne og stilrent uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Enhetlig utseende: Døren har lik utførelse på begge sider, noe som sikrer et harmonisk og ensartet utseende uansett hvilken side man ser den fra.
  • Effektiv lyddemping: Takket være den kompakte konstruksjonen og kvalitetsmaterialene gir døren utmerket lyddemping, noe som gjør den ideell for områder som krever stillhet, som soverom og kontorer.

Tor Klassisk Innerdør med Kompakt Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av funksjonalitet og tidløs eleganse. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av høy kvalitet og komfort.