Karmsett
Se i AR
Terskel flat 14mm ID 122 x 1000 mm Kappes selv til ønsket lengde

Terskel flat 14mm ID 122 x 1000 mm

Kappes selv til ønsket lengde

Varenr: 105130
NOBB-nr.53546617
Bredde 122mm
Høyde 14mm
Utførelse Eik
318,-

Terskel Flat 14mm ID 122 x 1000 mm

Forbedre hjemmets funksjonalitet og estetikk med denne praktiske og elegante flate terskelen. Designet for å gi en jevn overgang mellom rom, tilbyr denne terskelen både stil og funksjonalitet. Den flate designen gjør den ideell for områder hvor minimal høyde er ønsket.

Egenskaper:

  • Lav profil: Med en høyde på kun 14 mm, gir denne flate terskelen en jevn og sømløs overgang mellom rom, noe som reduserer risikoen for snubling og gir et polert utseende.
  • Tilpassbar lengde: Terskelen kommer i lengden 1000 mm, men kan enkelt kappes til ønsket lengde, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse den til dine spesifikke behov.
  • Materiale av høy kvalitet: Laget av holdbare materialer, sikrer denne terskelen langvarig bruk og motstand mot slitasje, noe som gjør den til et pålitelig valg for ethvert hjem.
  • Stilren design: Den tidløse og enkle designen passer godt inn i både moderne og tradisjonelle hjem, og komplementerer en rekke gulvtyper og farger.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør oppgraderingen av ditt hjem rask og problemfri.
  • Bredde på 122 mm: Den ekstra bredden på 122 mm gir stabilitet og dekker større områder, noe som gjør den ideell for større døråpninger.

Terskel Flat 14mm ID 122 x 1000 mm er det perfekte valget for de som ønsker en praktisk, lav profil og tilpassbar løsning for hjemmet sitt. Med sin robuste konstruksjon og tidløse stil, vil denne terskelen gi hjemmet ditt et moderne og funksjonelt preg.