Klassifiserte innerdører
Se i AR
EI30 Hvit Hvitmalt karm 92mm

EI30 Hvit

Hvitmalt karm 92mm

Varenr: 139205
Tykkelse 40mm
Innside Slett innside
Låskasse 565
Sluttstykke 1220-2
Hengsler 3248
Sylinder Leveres uten
Karm 92mm malt
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
5 000,-

EI30 Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde

Denne EI30 innerdøren med hvitmalt karm er spesielt utviklet for å gi overlegen brannsikkerhet, ideell for områder hvor ekstra beskyttelse er nødvendig. Med sitt stilrene design og funksjonelle egenskaper, er denne døren et utmerket valg for både hjem og kommersielle miljøer.

Egenskaper:

  • Brannmotstand: Døren er klassifisert for EI30 brannmotstand, noe som gir 30 minutters beskyttelse mot brannspredning. Dette gjør den ideell for rom som krever ekstra sikkerhet, som kjellere og tekniske rom.
  • 40mm tykt dørblad: Dørbladet har en tykkelse på 40mm, som bidrar til den robuste konstruksjonen og sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i en tidløs hvit nyanse (NCS S 0502-Y), som gir et rent og moderne utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler og gir rommet et lyst og innbydende preg.
  • Solid konstruksjon: Døren er bygget med en robust kjerne som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen gir en følelse av kvalitet og sikkerhet.
  • 92mm bred hvitmalt karm: Karmen er også malt i samme tidløse hvitfarge og måler 92mm i bredde, noe som gir et helhetlig og harmonisk utseende sammen med dørbladet.
  • Enkel og stilren: Døren har en glatt overflate som gir et rent og moderne uttrykk, samtidig som den forbedrer rommets estetikk.
  • Kombinert sikkerhet og design: Denne døren kombinerer høye sikkerhetsstandarder med et estetisk tiltalende design, noe som gjør den til et ideelt valg for både bolig og næringsbygg.

EI30 Innerdør med Hvitmalt Karm 92mm Bredde er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere sikkerhet og stil. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også gi en følelse av trygghet og beskyttelse.