Se dører i miljø

Å velge ytterdør og innerdør kan være ganske vanskelig når en bare ser døra i hvit, uten å se den i farger, i miljø eller i et hus en selv kan identifisere seg med. Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes!
Vi har kontoen vår @harmonienorge som er spekket med dører i miljø, med et ønske om å inspirere nettopp deg!

Hele feeden vår med dører i miljø kan du også se direkte på siden vår her.
Vi er veldig glade for at dere tagger dørene våre med #harmonienorge og #harmoniedør, slik at vi kan vise dere dører i miljø,
noe som kan forenkle prosessen i en jungel av dører. 

Så kan du lete deg frem til akkurat den døren i det designet og stilen du ønsker, så sørger vi for at du får markedets beste kvalitet!

 

Studio Lindhjem valgte innerdører i fargen Elegant fra Jotun. Så stilrent og lekkert!

 

Sorte og fargede dører i miljø

 

En trend som vi har sett tydelig utvikling på er bruken av sorte dører, både på inner- og ytterdører. Sorte og mørkegrå dører sikrer et estetisk flott uttrykk og gir en stram og moderne stil. Les mer om utviklingen på valg av fargede dører her.

Vær oppmerksom på at ved bruk av helt sorte dører på ytterdører som er eksponert av mye sol og uten overbygg, kan falming bli en utfordring.* Farger på ytterdører har vi sett en stigende utvikling på over noen år, og nå ser vi det samme på innerdører. Også trenden med samme farge på vegg, karm og dør er fremtredende, og vi synes det gir et så flott uttrykk!

 

 

På bildene over her ser man kunde som har valgt sort glassdør med sidefelt og sprosser. Med så enkelt grep, er døra et flott innspill i det stramme interiøret. På neste bilde ser vi gangen til @villaulla som har valgt sort Oslo ytterdør, og grønn Line 1 speil innerdør. Vi digger uttrykket! Dere inspirerer oss! På siste bildet ser vi @levehytter som velger sorte Engø ytterdører med overbygd inngangsparti. Veldig stilig.

 

Klassisk hvite innerdører

 

Flere og flere aktører har byttet ut den vanlige bomull fargen ( NCS S0502-Y) med klassisk hvit (S 0500-N) som standardfarge. En stor misoppfatning som går igjen i mange prosjekter og boliger, er at hvitt er hvitt. Det finnes mange nyanser av hvitt, og alle gir forskjellige fargeopplevelser. Derfor er det viktig å tenke på hvilken farge du har på vegger og karmer når du velger farge på dørene og vinduene dine.

 

Her har kunden valgt klassisk hvit innerdør som fremhever det tøffe tapetvalget! 

 

Her ser dere tofløy Tinn i en av Telemarkhytters flotte inngangsparti.

 

Melsomvik er ekstra flott i en mørk farge som her hos @tonjebjerknes

 

Andrea leveres med Cotswold glass som standard, mens ABC hus har valgt døren med klart glass for et strammere og mer moderne uttrykk.