Ula, en stilren ytterdør

Da Line tok kontakt for å få til et samarbeid om å oppgradere gangen hennes og finne en stilren ytterdør som passet til hennes stil, ble vi glad. Hennes enkle, vakre stil passer godt til de fleste av døren våre.


Ula har et enkelt og rent design, og Line valgte å ha døren i fargen `Brun Jord´ fra Jotun. Hun forklarer fargevalget sitt i bloggen sin.

 

Døren Ula som Line valgte finner du her. Ula ytterdør inngår i Harmonie sitt sortiment av Trendy dører. Trendy-serien er en serie tidsriktige dører, som vil gi huset ‘det lille ekstra’. Dørene har solide fresninger og er vakkert utformet. Alle ytterdører kan bestilles med sidefelt spesiallaget for hver enkelt dør. Som fastmontert eller sidehengslet sidefelt. Dørene kan også bestilles i tett utgave. Be din nærmeste forhandler om råd og tilbud. Du kan få akkurat den fargen du ønsker på din ytterdør hos oss.

 

Les om oppgraderingen hos Line på hennes blogg her.

 

Utdrag fra Line sitt siste blogginnlegg om Ula ytterdør

Vi bor i et klassisk hvit sørlandshus ved kysten. Et hus vi tok over for fem år siden og gradvis har pusset opp selv. Inne har vi bevart noe av den gamle stilen som tradisjonelle listverk og smårutede vinduer, i kombinasjon med morderne løsninger og elementer. Tiden var inne for å bytte ut ytterdøren for å få en gjennomgående rød tråd gjennom hele bygget. I ettertid ser vi at en ny ytterdør var noe av det vi burde investert i med en gang, da det gjør noe med helhetsinntrykket av huset og er det første man møter på vei inn i et hjem. Bildene viser innganspartiet før og etter.

 

Førbilde av inngangspartiet til Line Hamre. Døren var tydelig klar for utskiftning.

 

Ytterdøra Ula passet helt perfekt i det klassiske huset til Line.

 

Muligheten er mange. Vi falt for Harmonie sin ULA dør. En enkel dør med et rundt vindu som blir et moderne element som står godt til det tradisjonelle. Det passer fint i vår lange gang med litt lysinnslipp, samtidig valgte vi frostet glass for å unngå direkte innsyn. Harmonie sine dører kan man få i alle Jotuns farger. Valget vårt falt på fargen Brun jord, en passelig kontrast til det hvite, samtidig som det ikke blir for hard. Døren har samme farge utvendig og innvendig slik at man kan gå ton i ton med interiøret. Vi er veldig fornøyd med utfallet. Er du på utkikk etter ny inngangsdør finner du Harmonie sin katalog her