Et varmt velkommen på hytta

Tinn dørene har tatt vare på det vakre designet med kryss i vinduet. Tinn fås også i tett utførelse og har lik dekor på innsiden. En eksklusiv dør av høyeste kvalitet, samtidig som man tar vare på det koselige hyttepreget. Tinn døren med glass finner du her og i tett utgave her.

 

Dovre er i gate designmessig, men da uten kryss i vinduet. Dovre døren vår vår i glass finner du her og i tett utgave her.

Det første som møter oss på hytta er inngangspartiet som har stått i mot vær og vind og beskyttet hytta. Hvem setter vel ikke pris på en varm hytte når man kommer frem? 
Harmonie har kvalitet som sitt hovedfokus, og med markedets tykkeste ytterdører får du en dør som isolerer godt.
Våre ytterdører har lav u-verdi. U-verdi forteller noe om hvor godt døren isolerer. Jo lavere u-verdi – jo bedre isolerer døren. Les mer om U-verdi her.

Vi har en egen serie som heter VARIG som er inspirert av vår vakre natur – naturen du møter utenfor døren.
Dørene har et moderne preg samtidig som designet henter sin inspirasjon i det opprinnelige klassiske hyttepreget.
Flere av våre hytteleverandører har dører fra VARIG serien i sitt standardsortiment.

Fiskebenmønsteret på Gausdal* og Hemsedal dørene gir en følelse av hyttedør i moderne kvalitet som består testen av det norske klimaet.
Gausdal døren tilhører vår serie enkle modeller, og døren finner du her og Hemsedal døren finner du her.Hemsedal døra vår er en dør vi ser flere velger på hytta, og da gjerne i tofløyet utgave

 

 

Hemsedaldøra vår har hentet sitt design fra det tradisjonelle fiskebenmønsteret, og passer perfekt inn på hytta. Foto: Telemarkhytter

 

Videre kan vi ta for oss Hafjell døren som også kommer i tett utgave. Hafjell har dype og eksklusive speil og har lik dekor på innsiden.
Velg Hafjell i en av våre vakre, dype standardfarger eller velg akkurat den fargen du selv ønsker på din ytterdør. Hafjell dørene finner du med glass her og i tett utgave her.

 

Hardanger døra vår er like populær på hytta som hjemme