Massive innerdører
Se i AR
Line 1 Speil Dempet Sort Dørblad - NCS S 8500-N

Line 1 Speil Dempet Sort

Dørblad - NCS S 8500-N

Varenr: 182789
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 8500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 5 150,-

Line 1 Speil Dempet Sort

Den minimalistiske og eksklusive Line-serien introduserer Line 1-speil innerdør, som kombinerer stilren estetikk med praktisk funksjonalitet. Dette er en massiv innerdør som tilbyr både dype solide speil for et raffinert visuelt uttrykk og god lyddemping for økt privatliv.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og Eksklusiv Design: Med rene linjer og en enkel, men solid konstruksjon, integreres Line 1-speil sømløst i en rekke interiørstiler, fra det klassisk elegante til det moderne og minimalistiske.
  • Dyp og Solid Speilkonstruksjon: Døren har dype solide speil som ikke bare er estetisk tiltalende, men også forbedrer dørens strukturelle integritet og lydisolerende egenskaper.
  • Elegant Overflatefinish: Malt i NCS S 8500-N, en dempet sort nyanse, gir døren et dramatisk og moderne utseende som kan fungere som et stilfullt blikkfang eller en subtil bakgrunn.
  • Uniform Utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren en konsistent look uavhengig av betraktningsvinkel, noe som er ideelt for et sammenhengende interiørdesign.
  • Robust og Lyddempende: Den massive konstruksjonen gir ikke bare en følelse av kvalitet og holdbarhet, men også effektiv lyddemping, noe som gjør den ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 1-speil i Dempet Sort er den perfekte innerdøren for de som ønsker å forene funksjonalitet med en moderne og minimalistisk stil. Dette er et ideelt valg for å forbedre både utseendet og komforten i ditt hjem.