Massive innerdører
Se i AR
Sverre Glass Hvit Hvitmalt dørblad med riller 2 x 3 ruter

Sverre Glass Hvit

Hvitmalt dørblad med riller 2 x 3 ruter

Varenr: 187319
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
Fra 9 525,-

Sverre Glass Hvit

Sverre-serien kombinerer moderne stil med klassisk eleganse, og Sverre med hvitmalt dørblad, riller og 2 x 3 ruter er intet unntak. Denne innerdøren er designet for å tilføre både stil og funksjonalitet til ethvert rom, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Moderne og elegant design: Sverre-serien representerer en harmonisk blanding av moderne og klassisk estetikk. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Hvitmalt overflate: Dørbladet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lysere og mer innbydende utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Rillede detaljer: Dørbladet er dekorert med riller som tilfører et subtilt, men stilfullt preg til døren. Disse detaljene forbedrer dørens visuelle appell og gir den en unik karakter.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 4 mm herdet klart glass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset er delt inn i 2x3 ruter med utenpåliggende sprossekassett, noe som gir et sofistikert og elegant uttrykk.Massiv konstruksjon: Sverre innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den kvalitetsrike konstruksjonen sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Sverre Glass Innerdør med Hvitmalt Dørblad, Riller og 2 x 3 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et moderne og elegant design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.