Bod- og hyttedører
Se i AR
Bod Tett Ubehandlet 18 grader

Bod Tett

Ubehandlet 18 grader

Varenr: 101739
Glass Ingen
Profil Panelt innside
Overflate Ubehandlet furu
Ramtre Fingerskjøtet ramtre i furu
Karm 92 mm, forborret 14 mm
Hengsler 3 stk m/ bakkantsikring (justerbart)
Sylinder TrioVing 1245 m/ 3 stk nøkler
Låskasse Assa 565
Sluttstykke Dorma DS 8121
6 675,-

Boddør Tett Ubehandlet 18 Grader

Harmonie leverer tradisjonelt håndverk med fokus på kvalitet og materialvalg. Denne solide boddøren i ramtre og ubehandlet panel i furu på begge sider kombinerer funksjonalitet med et klassisk utseende, noe som gjør den ideell for bod og garasje.

Egenskaper:

  • Tradisjonelt håndverk: Harmonie er kjent for sitt tradisjonelle håndverk og høye kvalitet i produksjon og materialvalg. Denne boddøren er et eksempel på solid konstruksjon og pålitelighet.
  • Solid konstruksjon: Døren er laget av ramtre med ubehandlet furupanel på begge sider, som gir et naturlig og robust utseende. Dette gjør døren perfekt for bruk i boder og garasjer.
  • Sparkeplate: Utsiden av døren er utstyrt med en sort sparkeplate som gir ekstra beskyttelse mot slitasje, noe som øker dørenes holdbarhet i områder med høy trafikk.
  • Isolering: Boddøren har noe isolering, noe som gjør den egnet for områder med begrenset oppvarming, som bod og garasje. Dette bidrar til å opprettholde en stabil temperatur og beskytte innholdet mot vær og vind.
  • Ubehandlet finish: Den ubehandlede finishen gir mulighet for tilpasning og behandling etter eget ønske, slik at du kan tilpasse døren til resten av bygningens stil og farge.

Boddør Tett Ubehandlet 18 Grader fra Harmonie er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av tradisjonelt håndverk, solid konstruksjon og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på boden eller garasjen, men også gi en varig og praktisk løsning.