Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Fastkarm - NCS S 8500-N Klart glass - 3 lags herdet glass

Sidefelt Fastkarm - NCS S 8500-N

Klart glass - 3 lags herdet glass

Varenr: 195264
Glass Klart
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 8500-N
Fra 8 250,-

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass – NCS S 8500-N

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass gir ditt hjem en moderne og elegant oppgradering, som både forbedrer estetikk og funksjonalitet. Dette sidefeltet tilfører ekstra lys og et raffinert preg til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Moderne design: Dette sidefeltet har et stilrent og moderne design som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert og oppdatert utseende.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 3-lags herdet klart glass, sikrer sidefeltet maksimal lysinnslipp samtidig som det gir utmerket isolasjon. Det herdet glasset er slitesterkt og øker både sikkerhet og holdbarhet.
  • Elegant farge: Sidefeltet er malt i NCS S 8500-N, en dyp og sofistikert farge som komplementerer moderne fasader og ytterdører.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, og passer utmerket ved siden av hovedinngangsdøren. Det kan også brukes i kombinasjon med andre vinduselementer for et sammenhengende og elegant uttrykk.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass er det ideelle valget for de som ønsker å forbedre hjemmets inngangsparti med både stil og funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre ekstra lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.