Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Fastkarm - NCS S 0502-Y Klart glass - 3 lags herdet glass

Sidefelt Fastkarm - NCS S 0502-Y

Klart glass - 3 lags herdet glass

Varenr: 195271
Glass Klart
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
6 500,-

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass er et elegant tillegg til enhver ytterdør, som kombinerer stil og funksjonalitet. Dette sidefeltet tilfører hjemmet ditt ekstra lys og et raffinert utseende.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Sidefeltet har et moderne og rent design som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert preg.
  • Klart herdet glass: Utstyrt med 3-lags herdet klart glass, sikrer sidefeltet maksimal lysinnslipp samtidig som det gir utmerket isolasjon. Glasset er robust og slitesterkt, noe som øker sikkerheten og holdbarheten.
  • Fargevalg: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en tidløs og elegant farge som komplementerer de fleste fasader og ytterdører.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, og passer godt ved siden av hovedinngangsdøren. Det kan også brukes i kombinasjon med andre vinduselementer for å skape et helhetlig og elegant uttrykk.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen gjør at det tåler ulike værforhold og opprettholder sitt flotte utseende over tid.

Sidefelt Fastkarm med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å forbedre hjemmets inngangsparti med stil og funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre ekstra lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.