Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Fastkarm - NCS S 0502-Y Sotet glass - 3 lags herdet glass

Sidefelt Fastkarm - NCS S 0502-Y

Sotet glass - 3 lags herdet glass

Varenr: 195278
Glass Sotet
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
6 500,-

Sidefelt Fastkarm med Sotet Glass

Sidefelt Fastkarm med Sotet Glass tilfører en moderne og sofistikert touch til hjemmet ditt, samtidig som det gir funksjonell belysning og ekstra sikkerhet. Dette sidefeltet gir inngangspartiet et elegant og raffinert uttrykk.

Egenskaper:

  • Stilfullt design: Dette sidefeltet har et moderne og stilrent design som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et oppdatert og elegant utseende.
  • Sotet herdet glass: Utstyrt med 3-lags herdet sotet glass, gir sidefeltet god isolasjon og dempet belysning. Det sotede glasset gir både personvern og sikkerhet samtidig som det slipper inn naturlig lys.
  • Tidssvarende farge: Sidefeltet er malt i NCS S 0502-Y, en lys og tidløs farge som komplementerer de fleste fasader og ytterdører, og gir et harmonisk og rent uttrykk.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, samtidig som det gir en dempet og behagelig atmosfære. Det passer utmerket ved siden av hovedinngangsdøren og kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Sidefelt Fastkarm med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker å forbedre hjemmets inngangsparti med stil og funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre dempet lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.