Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Katrine m/4 stk. sotet glass.

Sidefelt Katrine

m/4 stk. sotet glass.

Varenr: 168939
Glass Sotet
Tykkelse 78mm
Innside Enkel dekor
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
Størrelse
Sidefelt Katrine Hvit 30 x 200 m/4 stk. sotet glass.
30 x 200
Sidefelt Katrine Hvit 30 x 210 m/4 stk. sotet glass.
30 x 210
Sidefelt Katrine Hvit 40 x 200 m/4 stk. sotet glass.
40 x 200
Sidefelt Katrine Hvit 40 x 210 m/4 stk. sotet glass.
40 x 210
Farge
12 500,-

Sidefelt Katrine med Sotet Glass

Sidefelt Katrine med Sotet Glass er en elegant og funksjonell løsning for å tilføre lys og stil til hjemmets inngangsparti. Designet for å komplementere Katrine ytterdør, gir dette sidefeltet et raffinert og moderne preg til fasaden din.

Egenskaper:

  • Elegant design: Sidefelt Katrine har et tidløst og sofistikert utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et stilfullt preg. Designet er spesielt tilpasset Katrine ytterdør for et harmonisk og sammenhengende uttrykk.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med fire separate felt av sotet energiglass, gir dette sidefeltet god isolasjon og dempet belysning. Det sotede glasset sikrer både personvern og estetisk verdi samtidig som det slipper inn naturlig lys.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den robuste konstruksjonen er designet for å motstå varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, samtidig som det gir en dempet og behagelig atmosfære. Det passer perfekt ved siden av hovedinngangsdøren og kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Tidløst utseende: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilfullt utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Katrine med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre dempet lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.