Massive innerdører
Se i AR
Line 1 Speil Grå Dørblad - NCS S 7500-N

Line 1-speil Grå NCS S 7500-N

Line-serien er kjent for sitt minimalistiske og eksklusive design, og Line 1-speil med grå dørblad er intet unntak. Denne innerdøren kombinerer estetisk renhet med solid funksjonalitet, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Minimalistisk og eksklusiv design: Line-serien representerer en elegant enkelhet med sine rene linjer og eksklusive utseende. Denne døren passer perfekt til både klassiske og moderne rom.
  • Massiv konstruksjon: Line 1-speil innerdør er massiv, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Dyp og solid speilkonstruksjon: Døren har dype solide speil som forbedrer estetikken og forsterker dørens struktur og lydisolerende egenskaper.
  • Elegant overflatefinish: Malt i NCS S 7500-N, en sofistikert grå nyanse, gir døren et moderne og stilrent utseende som kan fungere som et elegant blikkfang eller en subtil bakgrunn.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren en konsistent look uavhengig av betraktningsvinkel, noe som er ideelt for et koherent interiørdesign.
  • Robust og lyddempende: Den massive konstruksjonen gir ikke bare en følelse av kvalitet og holdbarhet, men også effektiv lyddemping, noe som gjør den ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Line 1-speil med grå dørblad NCS S 7500-N er den perfekte innerdøren for de som ønsker å forene funksjonalitet med en moderne og minimalistisk stil. Dette er et ideelt valg for å forbedre både utseendet og komforten i ditt hjem.