Utenpåliggende skyvedør
Se i AR
Manhattan Skyvedør 100 x 210 Klart Glass - Sort - 2x4 ruter

Manhattan Skyvedør 100 x 210

Klart Glass - Sort - 2x4 ruter

Varenr: 195299
NOBB-nr.57127352
Bredde 1000mm
Høyde 2133mm
Tykkelse 28mm
Glass 6mm Herdet glass
Forborret 14mm
Farge Sort
9 750,-

Manhattan Skyvedør 100 x 210 Klart Glass Sort 2x4 Ruter

Gi hjemmet ditt et moderne og elegant preg med Manhattan skyvedør. Denne døren kombinerer stil og funksjonalitet, og er et ideelt valg for både moderne og tradisjonelle interiørstiler.

Egenskaper:

  • Moderne design: Manhattan skyvedør har et stilrent design med sorte aluminiumsprofiler og 2x4 ruter, noe som gir døren et sofistikert og moderne utseende som passer perfekt inn i ethvert rom.
  • Klart herdet glass: Døren er utstyrt med 6 mm herdet klart glass, som slipper inn naturlig lys og skaper en lys og åpen atmosfære i rommet. Dette gir en følelse av romslighet og forbindelse mellom rommene.
  • Sort ramme: Den sorte rammen i aluminiumsprofiler gir et elegant og moderne preg, samtidig som den sikrer dørens stabilitet og holdbarhet.
  • Plassbesparende: Skyvedører er ideelle for å utnytte plassen effektivt. En tradisjonell hengslet dør tar opp omtrent 1,2 kvadratmeter gulvplass når den åpnes, mens en skyvedør frigjør denne plassen ved å gli inn i veggen.
  • Solid konstruksjon: Laget av høykvalitets materialer, sikrer denne skyvedøren langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Enkel installasjon: Manhattan skyvedør leveres umontert og inkluderer alt nødvendig monteringsutstyr. Den er designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør den ideell for både hjemmefiksere og profesjonelle.
  • Inkludert håndtak: Leveres med håndtak, slik at du har alt du trenger for å fullføre installasjonen.
  • Størrelse: Med en dørbredde på 1000 mm og en høyde på 2133 mm, er denne skyvedøren perfekt for standard døråpninger og gir en moderne oppgradering til ditt interiør.

Manhattan Skyvedør 100 x 210 Klart Glass Sort 2x4 Ruter er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere stil og funksjonalitet. Med sitt elegante design og robuste konstruksjon, vil denne skyvedøren gi hjemmet ditt et sofistikert og moderne preg, samtidig som den sikrer effektiv plassutnyttelse.