Kompakte innerdører
Se i AR
Odin Glass Kompakt Hvit Sidefelt Kompakt dørblad

Odin Glass Kompakt Hvit Sidefelt

Kompakt dørblad

Varenr: 166589
Glass 4mm herdet klart
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Hengsler Snap-in
Skåte Skåte med rundbolt
Sluttstykke Sluttstykke innerdør
Fargekode NCS S 0502-Y
Glans 30 +/- 5
6 800,-

Odin Glass Hvit Kompakt Sidefelt

Gjør litt ekstra stas på innerdøren din med et lekkert sidefelt. Sidefelt passer særlig godt der det er god plass, og gir mulighet for større døråpning om man velger sidefelt med hengsler. Odin-serien kombinerer funksjonalitet med moderne design, og Odin Glass sidefelt med hvit kompakt dørblad er intet unntak.

Egenskaper:

  • Komplementerer Odin Glass innerdør: Dette sidefeltet er spesielt designet for å komplementere Odin Glass innerdør, og gir en helhetlig og elegant estetikk til inngangspartiet.
  • Moderne og funksjonelt design: Odin-serien representerer en blanding av moderne estetikk og praktiske egenskaper. Dette sidefeltet passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Hvit kompakt formpresset overflate: Sidefeltet er malt i en tidløs hvit nyanse som gir rommet et lysere og mer innbydende utseende. Denne fargen komplementerer de fleste interiørstiler.
  • Glassdetaljer: Sidefeltet er utstyrt med en stor glassflate av herdet klart glass, som gir både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasspanelet slipper inn naturlig lys, samtidig som det gir sidefeltet et elegant og moderne utseende.
  • Kompakt konstruksjon: Odin Glass sidefelt er formpresset, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer sidefeltet et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser det fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den kompakte konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør sidefeltet ideelt for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Odin Glass Sidefelt med Hvit Kompakt Dørblad er det perfekte tillegget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med en tidløs og moderne stil. Dette sidefeltet vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.