MENY
×

Om oss

Varemerket Harmonie har en god forankring og er vel ansett i markedet. Harmonie Norge AS har kontorer og lager i Stokke i Vestfold og besitter totalt ca. 10 000 kvm., hvorav ca 9500 kvm. er til lager. Dette utgjør Nordens største dørlager, og det er vi stolte av! Vi har mye lagerførte varer fra vårt store sortiment for å sikre omgående levering.

Harmonie har som målsetting å være aller best på markedet. Dette krever at vi fører et målbevisst kvalitetsarbeid i alle ledd over tid, og en innehar en profesjonell holdning til våre kunder. Vi produserer dørene våre i Sverige, mens portproduksjonen er i eget hus. Våre vinduer er laget av høyeste kvalitet og er tilpasset norske forhold.

I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Med våre 29 ansatte, som hver dag brenner for faget sitt, sikres kvaliteten i alle ledd. Vi har dyktige folk innenfor hvert fagområde.

Lurer du på hvor du kan få kjøpt noen av våre produkter? Klikk deg inn på forhandleroversikten vår og søk etter din by eller ditt sted så får du opp din nærmeste forhandler.

Våre kontorlokaler er i Borgeskogen 36, 3160 Stokke.

Du kan også nå oss på telefon +47 991 04 800 og på salg@harmonie.no

Lager

10.000 kvm

Oss på Borgeskogen

På Borgeskogen møter du daglig salgsavdelingen, administrasjonen og lagerarbeiderne våre.
På kontaktsiden finner du kontaktinfo til den enkelte.
Salgsteamet

Salgsteamet

Administrasjon

Administrasjon

Lager

Lager

Kontakt oss

Send oss en melding, og vi vil komme tilbake til deg innen kort tid!
Borgeskogen36
3160 Stokke

Tlf. 991 04 800

salg@harmonie.no

 

Send melding