MENY
×

Ønsk deg selv velkommen på hytta!

Det er ikke bare hjemme vi ønsker det fint. I en artikkel fra Finansavisen leser vi at vi bruker nær 100 milliarder på oppussing av hytter og hus. Hver sjette nordmann har pusset opp – nettopp på grunn av corona. Og vi gjør det på egenhånd.

Vi er mer hjemme, det er det ingen tvil om. Og om vi trenger å flukte et sted, er hytta blitt et kjærkomment avbrekk. I 2020 brukte vi nordmenn hele 14 milliarder på oppussing og vedlikehold av hytta.

Her ser dere Tinn døra vår i tofløy utførelse. Foto: Telemarkhytter

Et varmt velkommen

Tinn dørene har tatt vare på det vakre designet med kryss i vinduet. Tinn fås også i tett utførelse og har lik dekor på innsiden. En eksklusiv dør av høyeste kvalitet, samtidig som man tar vare på det koselige hyttepreget. Tinn døren med glass finner du her og i tett utgave her.

Dovre er i gate designmessig, men da uten kryss i vinduet. Dovre døren vår vår i glass finner du her og i tett utgave her.

Det første som møter oss på hytta er inngangspartiet som har stått i mot vær og vind og beskyttet hytta. Hvem setter vel ikke pris på en varm hytte når man kommer frem?  Harmonie har kvalitet som sitt hovedfokus, og med markedets tykkeste ytterdører får du en dør som isolerer godt. Våre ytterdører har lav u-verdi. U-verdi forteller noe om hvor godt døren isolerer. Jo lavere u-verdi – jo bedre isolerer døren. Les mer om U-verdi her.

Vi har en egen serie som heter Fjord & Fjell som er inspirert av vår vakre natur – naturen du møter utenfor døren. Dørene har et moderne preg samtidig som designet henter sin inspirasjon i det opprinnelige klassiske hyttepreget. Flere av våre hytteleverandører har dører fra Fjord & Fjell serien i sitt standardsortiment.

Fiskebenmønsteret på Gausdal* og Hemsedal dørene gir en følelse av hyttedør i moderne kvalitet som består testen av det norske klimaet. Gausdal døren tilhører vår serie enkle modeller, og døren finner du her og Hemsedal døren finner du her.

Hemsedaldøra vår har hentet sitt design fra det tradisjonelle fiskebenmønsteret, og passer perfekt inn på hytta. Foto: Telemarkhytter

Videre kan vi ta for oss Hafjell døren som også kommer i tett utgave. Hafjell har dype og eksklusive speil og har lik dekor på innsiden. Velg Hafjell i en av våre vakre, dype standardfarger eller velg akkurat den fargen du selv ønsker på din ytterdør. Hafjell dørene finner du med glass her og i tett utgave her.

Her ser dere Hafjelldøra i tofløyet utgave på hytta til @hyttapaturufjell. Virkelig flott!

Dype, eksklusive speil

En av våre favoritter er Hardangerdøren. Hardangerdøren har dype, eksklusive speil og har vist seg å være en av våre bestselgere. Døren er like vakker på innsiden. Husk at du kan velge akkurat den fargen du vil på dine ytterdører for å skape helhet i forhold til resten av hytta. Hardangerdøren vår finner du her.

Her ser dere Hardanger døren vår i fargen NCS S 6500-N hos kunde. Vakker eller hva?
Her ser dere Hardanger døren vår i fargen NCS S 6500-N med glass. Bildet er tatt fra vår utstilling på Bygg Reis deg i 2019.
  • Flere av dørene i Fjord & Fjell sortimentet kan leveres i EI 30/40 db om du trenger ytterdør som tilfredstiller krav til brann og lyd som f.eks i et hytte- eller leilighetskompleks.
  • Alle dørene har 78 mm tykkelse på dørbladet
  • Alle dørene har helstøpte sprosser
  • Alle dørene har lav u-verdi
  • 3 justerbare hengsler

* Gausdal døren som er nevnt i artikkelen er ikke en del av Fjord & Fjell serien, men tilhører vår serie enklere modeller med 63 mm tykkelse på dørbladet.