Enkle modeller

 

 

 

 

 

Se i AR
Sissel Hvit Tett

Sissel Hvit

Tett

Varenr: 192453
Glass Ingen
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Assa 565
Sluttstykke 1220-2
Sylinder Assa 5545
Karm 105mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
7 100,-

Sissel Hvit Tett Ytterdør

Sissel Hvit Tett Ytterdør kombinerer klassisk eleganse med moderne funksjonalitet, noe som gjør den ideell for både nye og tradisjonelle hjem. Denne døren tilfører et rent og sofistikert preg til enhver inngang, og er spesielt godt egnet for garasjen.

Egenskaper:

  • Tidløst design: Sissel-døren har et enkelt og klassisk utseende som passer til ulike boligstiler. Den rene og stilfulle designen gir hjemmet ditt et sofistikert og tidløst preg.
  • Perfekt for garasjen: Døren er ideell for bruk som garasjeinngang, hvor den gir både stil og sikkerhet. Dens robuste konstruksjon gjør den til et pålitelig valg for denne bruken.
  • Allsidig bruk: I tillegg til garasjen er Sissel-døren også godt egnet som hovedinngang eller biinngang til vaskerom og kjeller, noe som gjør den svært praktisk og funksjonell.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av Sissel-døren har en enkel og minimalistisk stil, uten frest dekor, som passer godt til moderne interiør.
  • Solid konstruksjon: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Sissel-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Isolasjon og sikkerhet: Dørens solide konstruksjon gir god isolasjon og sikkerhet, noe som gjør Sissel Hvit Tett Ytterdør til et praktisk og estetisk valg for ethvert hjem.

Sissel Hvit Tett Ytterdør er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne funksjonalitet, spesielt som garasjeinngang. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.