Kompakte innerdører
Se i AR
Slett Kompakt Dempet Sort Dørblad - NCS S 8500-N

Slett Kompakt Dempet Sort

Dørblad - NCS S 8500-N

Varenr: 193066
Tykkelse 40mm
Utseende Lik på begge sider
Låskasse 2014
Hengsler Snap-in
Fargekode NCS S 8500-N
Glans 30 +/- 5
Fra 3 700,-

Slett Kompakt Dempet Sort

Slett-serien kombinerer enkelhet med moderne design, og Slett med dempet sort kompakt dørblad er intet unntak. Denne innerdøren er designet for å tilføre både stil og funksjonalitet til ethvert rom, noe som gjør den til et perfekt valg for både klassiske og moderne interiører.

Egenskaper:

  • Moderne og minimalistisk design: Slett-serien representerer en ren og enkel estetikk. Denne døren passer perfekt til både tradisjonelle og moderne rom.
  • Dempet sort overflate: Dørbladet er malt i NCS S 8500-N, en sofistikert sort nyanse som gir rommet et elegant og moderne utseende. Denne fargen komplementerer mange interiørstiler.
  • Kompakt konstruksjon: Slett innerdør er formpresset, noe som gir god lyddemping og en robust følelse. Den solide konstruksjonen sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet.
  • Glatt overflate: Døren er designet med en glatt overflate som gir et moderne og stilrent uttrykk, samtidig som den forbedrer dørens strukturelle integritet.
  • Uniform utførelse: Med lik utførelse på begge sider sikrer døren et helhetlig og harmonisk utseende, uansett hvilken side man ser den fra.
  • Lyddempende egenskaper: Den kompakte konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sørger for effektiv lyddemping, noe som gjør døren ideell for støyfølsomme områder som soverom og kontorer.

Slett Innerdør med Dempet Sort Kompakt Dørblad er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med et moderne og elegant design. Denne døren vil ikke bare forbedre rommets estetikk, men også tilføre en følelse av kvalitet og komfort.