Karmsett
Se i AR
Terskel Eik Standard 22mm

Terskel Eik

Standard 22mm

Varenr: 149499
Bredde 92mm
Høyde 22mm
Utførelse Eik
Fra 145,-

Terskel Eik Standard 22mm

Oppgrader hjemmet ditt med denne elegante terskelen i eik. Designet for å gi en varig og stilfull overgang mellom rom, passer denne terskelen perfekt til både moderne og tradisjonelle interiørstiler. Laget av høykvalitets eik, gir den en robust og holdbar løsning for ditt hjem.

Egenskaper:

  • Materiale av høy kvalitet: Terskelen er laget av solid eik, kjent for sin holdbarhet og estetiske appell. Eikens naturlige skjønnhet tilfører varme og eleganse til hjemmet ditt.
  • Standard høyde: Med en høyde på 22 mm gir denne terskelen en jevn overgang mellom rom, noe som reduserer risikoen for snubling og gir et polert utseende.
  • Stilren design: Den tidløse designen i eik passer godt inn i både moderne og tradisjonelle hjem, og komplementerer en rekke gulvtyper og farger.
  • Enkel installasjon: Terskelen er designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør oppgraderingen av ditt hjem rask og problemfri.
  • Universell passform: Denne standard terskelen kan brukes i de fleste døråpninger, noe som gjør den til en allsidig løsning for ethvert hjem.

Terskel Eik Standard 22mm er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere funksjonalitet med estetikk. Med sin robuste konstruksjon og tidløse stil vil denne terskelen gi hjemmet ditt et oppdatert og elegant preg.