Karmsett
Se i AR
Terskel Flat Eik - Hvitlasert Flat underliggende 14mm - Hvitlasert

Terskel Flat Eik - Hvitlasert

Flat underliggende 14mm - Hvitlasert

Varenr: 192856
Bredde 92mm
Høyde 14mm
Utførelse Eik
Fargekode NCS S 0502-Y
Fra 335,-

Terskel Flat Eik Hvitlasert Flat Underliggende 14mm Hvitlasert

Forbedre hjemmet ditt med denne elegante og funksjonelle flate terskelen i hvitlasert eik. Designet for å gi en jevn overgang mellom rom, passer denne terskelen perfekt inn i både moderne og tradisjonelle interiørstiler. Den underliggende designen gjør den ideell for områder hvor en lav profil er ønsket.

Egenskaper:

  • Lav profil: Med en høyde på kun 14 mm, gir denne flate terskelen en jevn og sømløs overgang mellom rom, noe som reduserer risikoen for snubling og gir et polert utseende.
  • Hvitlasert eikemateriale: Laget av solid eik, behandlet med en hvitlasert finish som gir et lyst og elegant utseende. Hvitlaseringen fremhever eikens naturlige skjønnhet og gir et moderne preg.
  • Underliggende design: Den flate, underliggende utformingen passer godt inn i ulike interiørstiler og gir en ren og moderne estetikk som komplementerer en rekke gulvtyper og farger.
  • Enkel installasjon: Designet for å være brukervennlig og enkel å montere, noe som gjør oppgraderingen av ditt hjem rask og problemfri.
  • Allsidig bruk: Denne terskelen er perfekt for ulike rom og kan brukes i områder hvor en lav profil er nødvendig for å sikre en jevn overgang mellom forskjellige gulvtyper.

Terskel Flat Eik Hvitlasert Flat Underliggende 14mm Hvitlasert er det perfekte valget for de som ønsker en praktisk og estetisk tiltalende løsning for hjemmet sitt. Med sin robuste konstruksjon og moderne stil, vil denne terskelen gi hjemmet ditt et sofistikert og elegant preg.