Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Tett Tett

Sidefelt Tett

Tett

Varenr: 103317
Glass Ingen
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
Størrelse / Slagretning
Sidefelt Tett Hvit 40 x 210 Tett
40 x 210
Sidefelt Tett Hvit 40 x 200 Tett
40 x 200
Sidefelt Tett Hvit 30 x 210 Tett
30 x 210
Sidefelt Tett Hvit 30 x 200 Tett
30 x 200
Farge
9 400,-

Sidefelt Tett

Sidefelt Tett tilfører hjemmet ditt en elegant og funksjonell oppgradering, samtidig som det gir ekstra isolasjon og sikkerhet. Designet for å komplementere ulike ytterdørstiler, gir dette sidefeltet inngangspartiet et raffinert og sammenhengende preg.

Egenskaper:

  • Elegant design: Sidefelt Tett har et rent og tidløst utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler. Dette sidefeltet gir hjemmet ditt et sofistikert og sammenhengende preg, og forbedrer den visuelle appellen til inngangspartiet.
  • Full isolasjon: Uten glass, gir dette sidefeltet utmerket isolasjon, noe som bidrar til å holde hjemmet ditt varmt og energieffektivt. Den solide konstruksjonen gir også ekstra sikkerhet.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den robuste konstruksjonen er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en komplett og stilren inngang, og det passer utmerket ved siden av hovedinngangsdøren. Det kan også kombineres med andre dørelementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Klassisk eleganse: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilfullt utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Tett er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med høy funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare gi ekstra isolasjon og sikkerhet, men også tilføre et varig og imponerende førsteinntrykk til hjemmets fasade.