Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Helle Sotet glass

Sidefelt Helle

Sotet glass

Varenr: 149656
Glass Sotet
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
Størrelse
Sidefelt Helle Hvit 40 x 210 Sotet glass
40 x 210
Sidefelt Helle Hvit 40 x 200 Sotet glass
40 x 200
Sidefelt Helle Hvit 30 x 210 Sotet glass
30 x 210
Sidefelt Helle Hvit 30 x 200 Sotet glass
30 x 200
Farge
13 125,-

Sidefelt Helle med Sotet Glass

Sidefelt Helle med Sotet Glass er spesielt designet for å komplementere Helle ytterdør, og tilfører hjemmet ditt en tidløs og elegant oppgradering samtidig som det gir praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet gir inngangspartiet et stilfullt og sofistikert preg.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Sidefelt Helle har et tidløst og elegant utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert preg. Designet er spesielt tilpasset Helle ytterdør for et harmonisk og sammenhengende utseende.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med sotet energiglass, gir dette sidefeltet god isolasjon og dempet belysning. Det sotede glasset sikrer både personvern og sikkerhet samtidig som det slipper inn naturlig lys på en subtil måte.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, samtidig som det gir en dempet og behagelig atmosfære. Det passer utmerket ved siden av hovedinngangsdøren og kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Elegant farge: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilig utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Helle med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre dempet lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.