Standard modeller
Se i AR
Helle Sotet glass Helle Sotet glass Helle Sotet glass

Helle

Sotet glass

Varenr: 101000
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
21 925,-

Helle Ytterdør med Sotet Glass

Helle Ytterdør med Sotet Glass er en tradisjonell dør som kombinerer klassisk eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren er ideell for hjem med klassisk byggestil, og gir et imponerende førsteinntrykk ved enhver inngang.

Egenskaper:

  • Tradisjonell design: Helle-døren har dype, solide fresninger som gir den et autentisk og tidløst utseende, perfekt til klassiske bygninger.
  • Sotet glass: Døren er utstyrt med 3-lags sotet energiglass som slipper inn naturlig lys samtidig som det sikrer privatliv og gir en moderne touch. Det sotete glasset er omgitt av en utenpåliggende malt sprossekassett som gir en raffinert finish.
  • Dekor på begge sider: Helle-døren har lik dekor på innsiden, noe som gir en gjennomgående følelse av kvalitet og stil, uansett hvilken side av døren du befinner deg på.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet, tåler Helle-døren de tøffeste værforholdene.
  • Isolasjon: Det flerlags glasset gir utmerket isolasjon, som hjelper til med å holde varmen inne og kald luft ute, noe som bidrar til energieffektivitet.

Helle Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av tradisjonell stil og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på fasaden din, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.