Standard modeller
Se i AR
Sara Glass Cotswold glass Sara Glass Cotswold glass Sara Glass Cotswold glass

Sara Glass

Cotswold glass

Varenr: 100572
Glass Cotswold
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
18 150,-

Sara Ytterdør med Cotswold Glass

Sara Ytterdør med Cotswold Glass er en vakker kombinasjon av tradisjonell håndverk og moderne funksjonalitet. Denne døren, med sine dype, solide fresinger og elegante detaljer, er designet for å komplementere tradisjonelle byggestiler og tilføre et klassisk preg til hjemmet ditt.

Egenskaper:

  • Tradisjonell eleganse: Med sine dype, solide fresinger gir Sara-døren et tidløst og karakteristisk utseende. Dette gjør den ideell for tradisjonelle boliger som ønsker å bevare en autentisk stil.
  • Cotswold energiglass: Utstyrt med 3-lags Cotswold energiglass, gir denne døren en unik kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Det dekorative glasset gir et mykt lysinnslipp samtidig som det sikrer utmerket isolasjon.
  • Raffinerte detaljer: Den utenpåliggende malte sprossekassetten rundt glassfeltene gir et raffinert og sofistikert uttrykk, og tilfører en ekstra dimensjon av eleganse.
  • Harmonisk design: Med lik dekor på innsiden som på utsiden, sikrer Sara-døren en sammenhengende og harmonisk stil gjennom hele hjemmet.
  • Førsteklasses materialer: Konstruert av høykvalitetsmaterialer, tilbyr denne døren langvarig holdbarhet og pålitelighet, selv under tøffe værforhold.

Sara Ytterdør med Cotswold Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell estetikk med moderne komfort. Denne døren vil ikke bare forsterke hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk som gjenspeiler kvalitet og stil.