Standard modeller
Se i AR
Marianne Sotet glass m/messing innfatning Marianne Sotet glass m/messing innfatning Marianne Sotet glass m/messing innfatning

Marianne

Sotet glass m/messing innfatning

Varenr: 100407
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C - Messing
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
25 425,-

Marianne Ytterdør med Sotet Glass og Messinginnfatning

Marianne Ytterdør med Sotet Glass og Messinginnfatning er en klassisk og elegant dør som kombinerer tidløs design med moderne funksjonalitet. Denne døren er spesielt egnet for herskapelige byggestiler og tilfører et sofistikert preg til enhver bolig.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Marianne-døren har dype, solide fresninger som gir den et karakteristisk og tidløst utseende, perfekt for herskapelige byggestiler og tradisjonelle hjem.
  • Sotet energiglass: Døren er utstyrt med 3-lags sotet energiglass, som gir både stil og funksjon. Glasset er omgitt av en elegant messinginnfatning som tilfører et luksuriøst preg.
  • Tilleggsalternativ: Døren kan bestilles med blyinnfatning mot et tillegg i prisen, for de som ønsker en enda mer eksklusiv finish.
  • Dekorative detaljer: Rundt glassfeltene er det utenpåliggende malt glasslist, som gir døren en ekstra dimensjon av stil og eleganse.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme dekor som utsiden, noe som gir en gjennomgående stil og kvalitetsfølelse uansett hvilken side av døren du ser.

Marianne Ytterdør med Sotet Glass og Messinginnfatning er det perfekte valget for de som verdsetter klassisk design og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre fasaden på ditt hjem, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.