Standard modeller
Se i AR
Tuddal Sotet glass Tuddal Sotet glass Tuddal Sotet glass

Tuddal

Sotet glass

Varenr: 100473
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
17 875,-

Tuddal Ytterdør med Sotet Glass

Tuddal Ytterdør med Sotet Glass kombinerer klassisk eleganse med moderne funksjonalitet, og gir et raffinert preg til ethvert hjem. Denne døren, med sine dype, solide fresinger og utenpåliggende malte sprossekassett, passer perfekt til tradisjonelle byggestiler.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Tuddal-døren har en tidløs estetikk med dype, solide fresinger som gir den en distinkt og elegant karakter. Dette gjør den ideell for tradisjonelle boliger som ønsker å bevare en autentisk stil.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, gir denne døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Glasset sikrer god isolasjon, naturlig lysinnslipp, og nødvendig privatliv.
  • Dekorative detaljer: Den utenpåliggende malte sprossekassetten rundt glassfeltene tilfører en ekstra dimensjon av sofistikasjon og stil til dørens utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Tuddal-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en harmonisk og sammenhengende stil gjennom hele hjemmet.
  • Førsteklasses materialer: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Tuddal-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Tuddal Ytterdør med Sotet Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.