Standard modeller
Se i AR
Stord Klart Glass Stord Klart Glass

Stord

Klart Glass

Varenr: 159476
Glass Klart
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
21 175,-

Stord Ytterdør med Klart Glass

Slipp lyset inn med Stord Ytterdør med Klart Glass, en elegant og kvalitetsrik dør som gir et moderne preg til ditt hjem. Denne døren kombinerer funksjonalitet med minimalistisk design, og gir karakter til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Moderne design: Stord-døren har rene linjer og et minimalistisk utseende som passer perfekt til moderne boliger. Dens enkle, men sofistikerte design gir hjemmet ditt et elegant preg.
  • Klart energiglass: Utstyrt med 2-lags klart energiglass, slipper denne døren inn rikelig med naturlig lys, samtidig som den sikrer god isolasjon og energieffektivitet. Glasset er omgitt av en utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert finish.
  • Lys og åpenhet: De store glassfeltene gir en åpen og innbydende atmosfære i hjemmet, og gjør inngangspartiet lysere og mer attraktivt.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Stord-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en harmonisk og helhetlig følelse gjennom hele hjemmet.
  • Kvalitetsmaterialer: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Stord-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er bygget for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Stord Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne estetikk med funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på fasaden din, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.