Garasjeport for norske forhold

Harmonie garasjeport er utviklet, tilpasset og godkjent for kundens krav og sikkerhet. Vi produserer portene i eget hus, og legger stolhet i hvert eneste element. Hver port kvalitetsstemples og underskrives personlig av produsenten på nettopp den porten. Det er viktig for oss at hver port vi leverer fra oss holder høy kvalitet.

Med lang og bred erfaring i portbransjen har vi en moderne produksjonslinje, hvor vi tilpasser og produserer porter av høy kvalitet i alle ledd. Med mange års erfaring i et marked med tøft nordisk klima, har det gitt oss den nødvendige kompetansen som kreves i møte med våre norske kunder. Vi lever av fornøyde kunder, og derfor er det svært viktig at kunden vet hva de kan forvente av oss.

Sertifisert merkekvalitet

 

Harmonieportene representerer det beste som finnes på markedet. Portene er hele 40 mm tykke og består av ren miljøvennlig polyuretanskum. Vårt valg av materialer gir porten den beste isoleringsevnen. Alle våre portsystemer er testet og godkjent etter kravene i EU standard 13241-1, og har brann test B-klasse og sertifisering EN-13823. Våre vedlikeholdsfrie stålporter er utviklet til å tåle vær og vind og samtidig beholde sitt elegante utseende. Vi tilbyr et stort utvalg i forskjellig design og vi gir deg mange valgmulighet.

Foruten standardfargene hvit 9010 og hvit 9016P, kan du velge blandt alle farger i RAL. Alle våre porter leveres med ferdigbehandlet overflate.

 

Produksjon

Med vårt moderne produksjonsanlegg, tilpasser vi alle mål etter kundens ønsker. Lagerførte porter i tilpasset størrelse har en leveringstid på ca to uker.

 

 

Garanti

10 års garanti – Norsk kvalitet og pålitelighet. Hos Harmonie AS forstår vi betydning av holdbarhet og hundre prosent fornøyd garanti. Våre porter har en solid konstruksjon og stabilitet. Ved å velge våre porter gjør du et trygt valg, vi garanterer ett førsteklasses produkt av høy kvalitet. Vi gir 10 års garanti på alle portene, fordi vi er trygge på våre produkter. Portåpnere har 5 års garanti.

 

Leddport av elementer

Alle våre portelementer er galvaniserte og overflate­behandlet. Vi tilbyr en enestående element­konstruksjon, Monoshell system. Monoshell systemet er unik i sin måte. Frontplaten i stål strekker seg fra innsiden til utsiden av elementet uten skjøt. Dette forsterker og gjør porten mer stabil. Portelementene er også ­konstruert slik at sidehengsler får best mulig feste.  Visste du at du kan få porten i akkurat den RAL fargen du ønsker deg? Sjekk ut filmen fra vår lakkeringsavdeling på huset.

 

 

Det er det indre som teller 

– Portelementene har standard 40 mm tykkelse, og består av ren miljø­vennlig ­polyuretanskum. Isolasjonen er helt uten CFC, HCFC, HFC og andre miljøskadelige stoffer. Vårt valg av ­materialer gir porten en meget bra isoler­ingsevne og har en U-verdi fra 0.60 W/m2K. Tettheten i port­elementet er 40 kg/m3.

• Innvendig har portelementet RAL 9010  med STUCCO panel.

•  Motstandsdyktig:
– LUFT- EN 12426: klasse 2,
– VANN – EN 12425: klasse 3,
– ILD – EN 12424 klasse 5.

 

 

God tettning i alle kanter

Harmonie portene er produsert i henhold til de høyeste kvalitetsstandarder. Våre porter er utstyrt med varige elastiske og værbestandige tettelister, dette holder ­effektivt vann, nedbør og vind ute. I alle våre porter leverer vi med integrert bunnlistsystem. Med dette systemet unngår du metall profil på bunn av elementet. Med bunnlist slipper du korrusjon og smuss. Dette gir en penere og renere avslutning på porten.

 

Beslagvarianter

1. Strekkfjær system: For porter opp til 5000×2250

Disse kommer ferdig montert, noe som gjør monteringsjobben enklere. Strekkfjærne er doble. Dette gir en port med optimal sikkerhet.

2. Torsjonsfjærsystem for porter over 5000×2250.