Standard modeller
Se i AR
Utvik Klart Glass Utvik Klart Glass Utvik Klart Glass

Utvik

Klart Glass

Varenr: 174767
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
14 700,-

Utvik Ytterdør med Klart Glass

Utvik Ytterdør med Klart Glass er en stilfull og elegant dør som kombinerer moderne funksjonalitet med et hint av maritimt preg. Denne døren er designet for å passe perfekt til både moderne og klassiske hus, og tilfører et raffinert preg til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Maritim inspirasjon: Utvik-døren har et rent design med et glimt av maritimt preg, som gir en unik karakter til boligen din. Dette gjør den spesielt egnet for kystnære hjem, men passer også utmerket i andre omgivelser.
  • Stilren dekor: Døren har en elegant frest dekor som tilfører dybde og detaljer til designet, uten å være overveldende. Dette gir en balansert og sofistikert utseende.
  • Klart energiglass: Utstyrt med 3-lags klart energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset sikrer god isolasjon, slipper inn naturlig lys og gir nødvendig privatliv.
  • Innvendige detaljer: På innsiden av døren er det en utenpåliggende malt glasslist, mens dørbladet er uten frest dekor, noe som gir en ren og minimalistisk look på innsiden.
  • Høy kvalitet: Utvik-døren er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidighet: Denne døren passer like godt til moderne boliger som til klassiske hus, og gir et varig og imponerende førsteinntrykk uansett stil.

Utvik Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med tidløs, maritim stil. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi en følelse av kvalitet og raffinement.