Standard modeller
Se i AR
Emma Klart glass Emma Klart glass Emma Klart glass

Emma

Klart glass

Varenr: 100257
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
14 700,-

Emma Ytterdør med Klart Glass

Gi hjemmet ditt en lys og innbydende inngang med Emma Ytterdør med Klart Glass. Denne elegante døren kombinerer moderne design med funksjonell kvalitet og er perfekt for å skape et åpent og vennlig miljø.

Egenskaper:

  • Stilfullt design med maritimt preg: Emma-døren har et rent og elegant utseende med et subtilt maritimt preg, som passer sømløst inn i både moderne og klassiske hjem, og gir fasaden et løft.
  • Klart glass: Døren er utstyrt med 3-lags klart energiglass som slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som det gir en følelse av åpenhet og romslighet til inngangspartiet ditt. Det klare glasset er omgitt av en utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert finish.
  • Frest dekor: Emma-døren har en stilren frest dekor på utsiden, mens innsiden er uten frest dekor for et rent og minimalistisk utseende.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet, tåler Emma-døren alle værforhold.
  • Ekstra isolasjon: Det flerlags glasset gir utmerket isolasjon, som hjelper til med å holde varmen inne og kald luft ute, noe som bidrar til energieffektivitet.
  • Tilpassede størrelser: Tilgjengelig i ulike størrelser for å passe forskjellige døråpninger og behov.

Emma Ytterdør med Klart Glass er det ideelle valget for de som ønsker en lys og innbydende inngang til hjemmet sitt. Denne døren vil ikke bare forbedre fasadens utseende, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.