Standard modeller
Se i AR
Stavern Sotet Glass Stavern Sotet Glass Stavern Sotet Glass

Stavern

Sotet Glass

Varenr: 159180
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
21 600,-

Stavern Ytterdør med Sotet Glass

Stavern Ytterdør med Sotet Glass er en stilfull dør med et subtilt maritimt preg, som kombinerer moderne eleganse med tidløs sjarm. Denne døren er designet for å passe perfekt inn i både moderne og klassiske hus, og gir et raffinert uttrykk til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Maritim inspirasjon: Stavern-døren har et rent design med et hint av maritimt preg, som gir en unik karakter til boligen din. Dette gjør den spesielt egnet for kystnære hjem, men passer også utmerket i andre omgivelser.
  • Stilren dekor: Døren har en elegant frest dekor som tilfører dybde og detaljer til designet, uten å være overveldende. Dette gir en balansert og sofistikert utseende.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 4-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset sørger for god isolasjon, privatliv og et jevnt lysinnslipp.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren har en utenpåliggende malt glasslist rundt vinduet, mens dørbladet er uten frest dekor, noe som gir en ren og minimalistisk look på innsiden.
  • Førsteklasses materialer: Stavern-døren er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å motstå varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Stavern Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne eleganse og tidløs sjarm. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.