Standard modeller
Se i AR
Ula Klart glass med børstet aluminiumsramme Ula Klart glass med børstet aluminiumsramme

Ula

Klart glass med børstet aluminiumsramme

Varenr: 133598
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
16 900,-

Ula Ytterdør med Klart Glass og Børstet Aluminiumsramme

Ula Ytterdør med Klart Glass og Børstet Aluminiumsramme kombinerer stilren eleganse med et hint av maritimt preg, noe som gjør den til et ideelt valg for både moderne og klassiske hus. Denne døren tilfører et raffinert og maritimt uttrykk til hjemmets fasade.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Ula-døren har et rent og elegant utseende som gjør den velegnet for ulike arkitektoniske stiler. Den stilrene designen, kombinert med det maritime preget, gir et tidløst og sofistikert uttrykk.
  • Klart energiglass: Døren er utstyrt med 4-lags klart energiglass som gir utmerket isolasjon og slipper inn rikelig med naturlig lys. Glasset er omgitt av en utenpåliggende børstet aluminiumsramme som gir en moderne og eksklusiv finish.
  • Innvendige detaljer: På innsiden av døren er det en utenpåliggende malt glasslist, som gir en sammenhengende og elegant stil gjennom hele døren.
  • Kvalitetsmaterialer: Ula-døren er laget av førsteklasses materialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidighet: Denne døren passer like godt til moderne boliger som til klassiske hus, og gir et varig og imponerende førsteinntrykk uansett stil.

Ula Ytterdør med Klart Glass og Børstet Aluminiumsramme er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med tidløs, maritim stil. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi en følelse av kvalitet og raffinement.