Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Langeby Sotet glass med sort ramme Sidefelt Langeby Sotet glass med sort ramme

Sidefelt Langeby

Sotet glass med sort ramme

Varenr: 133577
NOBB-nr.47401018
Glass Sotet med sort ramme
Tykkelse 78mm
Innside Slett, uten sort ramme
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
Størrelse / Slagretning
Sidefelt Langeby Hvit 40 x 210 Sotet glass med sort ramme
40 x 210
Sidefelt Langeby Hvit 40 x 200 Sotet glass med sort ramme
40 x 200
Sidefelt Langeby Hvit 30 x 210 Sotet glass med sort ramme
30 x 210
Sidefelt Langeby Hvit 30 x 200 Sotet glass med sort ramme
30 x 200
Farge
21 425,-

Sidefelt Langeby med Sotet Glass og Sort Ramme

Sidefelt Langeby med Sotet Glass og Sort Ramme tilfører hjemmet ditt en moderne og sofistikert oppgradering, samtidig som det gir praktisk funksjonalitet. Spesielt designet for å komplementere Langeby ytterdør, gir dette sidefeltet inngangspartiet et stilfullt og elegant preg.

Egenskaper:

  • Moderne design: Sidefelt Langeby har et rent og elegant utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert preg. Designet sikrer et harmonisk og sammenhengende uttrykk sammen med Langeby ytterdør.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med sotet energiglass, gir dette sidefeltet utmerket isolasjon og en dempet belysning. Det sotede glasset gir både personvern og sikkerhet samtidig som det slipper inn naturlig lys på en subtil måte.
  • Sort ramme: Den sorte rammen tilfører en ekstra dimensjon av eleganse og moderne stil, noe som gir sidefeltet et unikt og iøynefallende utseende.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den robuste konstruksjonen er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, samtidig som det gir en dempet og behagelig atmosfære. Det passer perfekt ved siden av Langeby ytterdør og kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Tidløst utseende: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilfullt utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Langeby med Sotet Glass og Sort Ramme er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre dempet lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.