Standard modeller
Se i AR
Langeby Sotet glass med sort ramme Langeby Sotet glass med sort ramme

Langeby

Sotet glass med sort ramme

Varenr: 133539
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett, uten sort ramme
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
30 525,-

Langeby Sotet Glass med Sort Ramme

Langeby Sotet Glass med Sort Ramme er en elegant og stilren ytterdør av høy kvalitet, perfekt egnet for moderne byggestiler. Denne døren utmerker seg med sine sofistikerte detaljer og praktiske egenskaper, som gir både estetisk appell og funksjonalitet.

Egenskaper:

  • Moderne design: Langeby-døren har et tidløst og stilrent design som passer godt til moderne arkitektur og boligstiler.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 4-lags sotet energiglass med sort eller sølvfarget glasslist som går flush med dørbladet, gir døren et eksklusivt og høyglanset uttrykk.
  • Innvendig og utvendig detaljer: Innsiden av døren har en utenpåliggende malt glasslist som komplementerer det elegante utseendet. På utsiden leveres døren med en sparkeplate i rustfritt stål, som gir ekstra soliditet og beskyttelse mot slitasje.
  • Holdbarhet og sikkerhet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Langeby-døren langvarig holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind, samtidig som den bidrar til økt sikkerhet.

Langeby Sotet Glass med Sort Ramme er det ideelle valget for de som ønsker en kombinasjon av estetisk appell og funksjonell pålitelighet i en ytterdør. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.