Standard modeller
Se i AR
Monica Sotet glass Monica Sotet glass Monica Sotet glass

Monica

Sotet glass

Varenr: 100704
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
19 625,-

Monica Ytterdør med Sotet Glass

Monica Ytterdør med Sotet Glass er en tradisjonell og elegant dør som kombinerer tidløs design med høy funksjonalitet. Denne døren er spesielt godt egnet for klassiske byggestiler, og tilfører et sofistikert preg til enhver bolig.

Egenskaper:

  • Tradisjonelt design: Monica-døren har dype, solide fresninger som gir den et karakteristisk og tidløst utseende, perfekt for klassiske byggestiler. Dørens detaljerte design gir et innbydende og stilrent førsteinntrykk.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og funksjon. Det sotede glasset sørger for god isolasjon og naturlig lysinnslipp, samtidig som det opprettholder privatlivet.
  • Dekorative detaljer: Døren har en utenpåliggende malt glasslist og sprossekassett rundt glassfeltene, som gir en ekstra dimensjon av eleganse og raffinement.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Monica-døren har samme dekor som utsiden, noe som gir en helhetlig og harmonisk følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Monica-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Monica Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som verdsetter en kombinasjon av klassisk design og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også skape et varig og imponerende førsteinntrykk.