Standard modeller
Se i AR
Sotra Cotswold glass Sotra Cotswold glass Sotra Cotswold glass

Sotra

Cotswold glass

Varenr: 139235
Glass Cotswold
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
16 300,-

Sotra Ytterdør med Cotswold Glass

Sotra Ytterdør med Cotswold Glass er en allsidig og tidløs dør som kombinerer eleganse og funksjonalitet. Med sitt stilrene design passer denne døren perfekt til de fleste byggestiler, fra moderne til klassiske hjem.

Egenskaper:

  • Elegant design: Sotra-døren har et enkelt og stilrent utseende, med én dyp vertikal fresning på utsiden som gir den et unikt og karakteristisk preg. Denne detaljen tilfører døren et subtilt, men sofistikert uttrykk.
  • Cotswold energiglass: Utstyrt med 3-lags Cotswold energiglass, gir denne døren både estetisk verdi og funksjonalitet. Glasset gir et mykt lysinnslipp samtidig som det sikrer utmerket isolasjon.
  • Dekorative detaljer: Den utenpåliggende malte sprossekassetten rundt glassfeltene gir døren en ekstra dimensjon av eleganse og raffinement, og forsterker det eksklusive utseendet.
  • Helhetlig design: Innsiden av døren er uten frest detalj, noe som gir et rent og minimalistisk utseende, og sikrer en harmonisk følelse gjennom hele hjemmet.
  • Førsteklasses materialer: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Sotra-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Sotra Ytterdør med Cotswold Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av tidløs eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.