Standard modeller
Se i AR
Oslo Klart Glass Oslo Klart Glass

Oslo

Klart Glass

Varenr: 158945
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,7
Glansgrad 30 +/-5
Fra 23 125,-

Oslo Ytterdør med Klart Glass

Forbedre inngangen til ditt hjem med den moderne og stilrene Oslo ytterdøren med klart glass. Denne døren kombinerer skandinavisk design med funksjonell eleganse, og den er et utmerket valg for å ønske gjester velkommen og skape et innbydende førsteinntrykk.

Egenskaper:

  • Moderne design: Oslo-døren har et rent og minimalistisk utseende som passer perfekt inn i moderne og klassiske arkitektoniske stiler.
  • Klart glass: Det klare glasset slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som det gir et elegant preg og muliggjør at du kan se ut og slippe inn lys til inngangspartiet. Glasset består av 4 lag for ekstra isolasjon og støydemping.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet selv i tøffe værforhold.
  • Sikkerhet: Designet med tanke på sikkerhet og trygghet, med robust konstruksjon og høykvalitetslås.
  • Lagerført i NCS S7500-N: Denne døren er tilgjengelig på lager også i fargen NCS S7500-N, noe som gir rask levering og enkel tilgang til dette kvalitetsproduktet. .

Oslo ytterdøren med klart glass er den perfekte løsningen for å skape et vakkert og funksjonelt inngangsparti til hjemmet ditt. Den vil ikke bare forbedre utseendet på huset ditt, men også bidra til å gjøre inngangspartiet lysere og mer innbydende.