Standard modeller
Se i AR
Renate Cotswold glass Renate Cotswold glass Renate Cotswold glass

Renate

Cotswold glass

Varenr: 100671
Glass Cotswold
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
16 425,-

Renate Ytterdør med Cotswold Glass

Renate Ytterdør med Cotswold Glass er en allsidig og tidløs dør som kombinerer estetisk eleganse med funksjonell kvalitet. Dens stilrene design gjør den til et naturlig valg for et bredt spekter av byggestiler, fra moderne til klassiske hjem.

Egenskaper:

  • Tidløst design: Renate-døren har et stilrent og elegant utseende som passer til de fleste byggestiler, og gir en sofistikert touch til enhver inngang.
  • Cotswold energiglass: Utstyrt med 3-lags Cotswold energiglass, gir døren både privatliv og en jevn fordeling av naturlig lys. Det spesielle glasset gir døren et unikt utseende samtidig som det forbedrer energieffektiviteten.
  • Dekorative detaljer: Rundt glassfeltene er det en utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert og sofistikert finish, og bidrar til dørens eksklusive utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme stilrene dekor som utsiden, noe som skaper en helhetlig og harmonisk følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Renate-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Renate Ytterdør med Cotswold Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av tidløs eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre fasadens utseende, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.