Standard modeller
Se i AR
Strand Sotet Glass Strand Sotet Glass

Strand

Sotet Glass

Varenr: 134011
Glass Sotet
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fra 18 450,-

Strand Ytterdør med Sotet Glass

Strand Ytterdør med Sotet Glass er en elegant og stilren dør som er spesielt designet for moderne boliger. Denne døren kombinerer funksjonalitet med moderne estetikk, og gir et raffinert uttrykk til inngangspartiet.

Egenskaper:

  • Stilrent design: Strand-døren har et ekstra stilrent design som gjør den til et ideelt valg for moderne hjem. Dens rene linjer og minimalistiske utseende gir en tidløs eleganse til fasaden.
  • Sotet energiglass: Utstyrt med 3-lags sotet energiglass, gir døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Glasset sikrer god isolasjon, slipper inn naturlig lys, og gir samtidig nødvendig privatliv.
  • Dekorative detaljer: Den utenpåliggende malte glasslisten rundt glassfeltene tilfører en ekstra dimensjon av sofistikasjon og stil til dørens utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av Strand-døren har samme dekor som utsiden, noe som sikrer en sammenhengende og harmonisk følelse gjennom hele hjemmet.
  • Førsteklasses materialer: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Strand-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle ulike værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Fargevalg: Døren er lagerført i NCS S 7500-N og NCS S 8500-N, noe som gir deg fleksibilitet til å velge den fargen som best passer ditt hjem.

 

Strand Ytterdør med Sotet Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne design og høy funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.