Standard modeller
Se i AR
Melheim Frostet midten, klart over/under Melheim Frostet midten, klart over/under Melheim Frostet midten, klart over/under

Melheim

Frostet midten, klart over/under

Varenr: 106565
Glass Frostet midten, klart over/under
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
19 550,-

Melheim Ytterdør med Frostet Midten og Klart Glass Over og Under

Melheim Ytterdør med Frostet Midten og Klart Glass Over og Under er en allsidig dør som kombinerer moderne uttrykk med tidløs eleganse. Denne døren er ideell for både moderne og klassiske hus, og gir en sofistikert touch til enhver inngang.

Egenskaper:

  • Moderne design: Melheim-døren har et stilrent og moderne utseende som gjør den til et naturlig valg for moderne boliger, samtidig som den passer godt til klassiske hus. Dørens rene linjer og elegante finish gir den et tidløst preg.
  • Frostet og klart energiglass: Døren er utstyrt med 3-lags frostet energiglass i midten, som gir både privatliv og mykt lysinnslipp, samt 3-lags klart energiglass i feltet over og under, som gir ekstra lys og en åpen følelse.
  • Dekorative detaljer: Rundt glassfeltene er det utenpåliggende malt glasslist som gir en raffinert og elegant finish, og bidrar til dørens eksklusive utseende.
  • Lik dekor på innsiden: Innsiden av døren har samme stilrene dekor som utsiden, noe som skaper en helhetlig og harmonisk følelse uansett hvilken side av døren du ser.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Melheim-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet, selv under varierende værforhold.

Melheim Ytterdør med Frostet Midten og Klart Glass Over og Under er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av moderne stil og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.