Sidefelt
Se i AR
Sidefelt Renate Cotswold glass

Sidefelt Renate

Cotswold glass

Varenr: 103300
Glass Cotswold
Tykkelse 78mm
Innside Slett
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
11 225,-

Sidefelt Renate med Cotswold Glass

Sidefelt Renate med Cotswold Glass tilfører hjemmet ditt en sofistikert og tidløs oppgradering, samtidig som det gir praktisk funksjonalitet. Designet for å komplementere Renate ytterdør, gir dette sidefeltet inngangspartiet et elegant og raffinert preg.

Egenskaper:

  • Tidløst design: Sidefelt Renate har et klassisk og elegant utseende som passer perfekt til ulike ytterdørstiler, og gir hjemmet ditt et sofistikert preg. Designet sikrer et harmonisk og sammenhengende uttrykk sammen med Renate ytterdør.
  • Cotswold energiglass: Utstyrt med Cotswold energiglass, gir dette sidefeltet utmerket isolasjon og en myk belysning. Det strukturerte glasset gir både personvern og estetisk verdi samtidig som det slipper inn naturlig lys.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer dette sidefeltet langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den solide konstruksjonen er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Allsidig bruk: Dette sidefeltet er ideelt for å skape en lys og innbydende inngang, samtidig som det gir en behagelig atmosfære. Det passer perfekt ved siden av Renate ytterdør og kan også kombineres med andre vinduselementer for et enhetlig og elegant uttrykk.
  • Klassisk eleganse: Sidefeltet er designet for å komplementere ulike fasader og ytterdører, noe som gir et harmonisk og stilfullt utseende til hjemmets inngangsparti.

Sidefelt Renate med Cotswold Glass er det ideelle valget for de som ønsker å kombinere klassisk eleganse med praktisk funksjonalitet. Dette sidefeltet vil ikke bare tilføre mykt lys, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.