Enkle modeller

 

 

 

 

 

Se i AR
Gausdal Klart Glass Gausdal Klart Glass Gausdal Klart Glass

Gausdal

Klart Glass

Varenr: 134124
Glass Klart
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Assa 565
Sluttstykke 1220-2
Sylinder Assa 5545
Karm 115mm malt
U-Verdi 1,0
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
11 325,-

Gausdal Ytterdør med Klart Glass

Gausdal Ytterdør med Klart Glass er en allsidig og tradisjonell dør som kombinerer tidløs design med praktisk funksjonalitet. Denne døren er ideell for både hovedinnganger og biinnganger, og tilfører et klassisk preg til ethvert hjem.

Egenskaper:

  • Tradisjonelt design: Gausdal-døren har en frest dekor som gir den et tidløst og elegant utseende. Dette gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å bevare en klassisk stil i hjemmet sitt.
  • Klart energiglass: Døren er utstyrt med 2-lags klart energiglass som sikrer god isolasjon og naturlig lysinnslipp. Glasset er omgitt av en malt utenpåliggende glasslist som gir en raffinert finish.
  • Allsidig bruk: Gausdal-døren passer utmerket som hovedinngangsdør, men er også godt egnet som biinngang til vaskerom eller kjellerinngang, noe som gjør den svært funksjonell og praktisk.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren er uten frest dekor, noe som gir et rent og minimalistisk utseende som passer godt til moderne interiørstiler.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Gausdal-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å motstå varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Gausdal Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av tradisjonell eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.