Enkle modeller

 

 

 

 

 

Se i AR
Siv Cotswold Glass

Siv

Cotswold Glass

Varenr: 108708
Glass Cotswold
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Assa 565
Sluttstykke 1220-2
Sylinder Assa 5545
Karm 105mm malt
U-Verdi 1,1
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
9 125,-

Siv Ytterdør med Cotswold Glass

Siv Ytterdør med Cotswold Glass kombinerer tradisjonell estetikk med moderne funksjonalitet, noe som gjør den ideell for både hovedinnganger og biinnganger. Denne døren tilfører et klassisk preg til hjemmet ditt, samtidig som den gir praktisk funksjonalitet.

Egenskaper:

  • Tradisjonelt design: Siv-døren har en klassisk stil med frest dekor som gir den et tidløst og elegant utseende. Dette gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å bevare en tradisjonell stil i hjemmet sitt.
  • Cotswold energiglass: Døren er utstyrt med 2-lags Cotswold energiglass som gir god isolasjon og slipper inn naturlig lys. Glasset er omgitt av malte sprossekassetter som gir en raffinert finish.
  • Allsidig bruk: Siv-døren passer utmerket som hovedinngangsdør, men er også godt egnet som biinngang til vaskerom eller kjellerinngang, noe som gjør den svært funksjonell og praktisk.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren er uten frest dekor, noe som gir et rent og minimalistisk utseende som passer godt til moderne interiørstiler.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Siv-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å motstå varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Siv Ytterdør med Cotswold Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere tradisjonell eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.