Enkle modeller

 

 

 

 

 

Se i AR
Nora Klart glass

Nora

Klart glass

Varenr: 143633
Glass Klart
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Assa 565
Sluttstykke 1220-2
Sylinder Assa 5545
Karm 105mm malt
U-Verdi 1,1
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
11 200,-

Nora Ytterdør med Klart Glass

Nora Ytterdør med Klart Glass kombinerer moderne design med allsidig funksjonalitet, noe som gjør den ideell for både moderne og klassiske hus. Denne døren tilfører et stilrent preg til hjemmets fasade og er også godt egnet for biinnganger.

Egenskaper:

  • Moderne uttrykk: Nora-døren har et stilrent og moderne design som gjør den til et naturlig valg for moderne hjem, samtidig som den harmonerer godt med klassiske boliger. Dørens elegante linjer og rene finish gir et tidløst preg.
  • Klart energiglass: Utstyrt med 2-lags klart energiglass, gir døren både estetisk verdi og praktisk funksjonalitet. Glasset gir god isolasjon, naturlig lysinnslipp, og en lys og innbydende atmosfære.
  • Allsidig bruk: Nora-døren passer perfekt som hovedinngangsdør, men er også godt egnet som biinngang til vaskerom eller kjellerinngang, noe som gjør den svært funksjonell og praktisk.
  • Dekorative detaljer: Døren har en frest dekor og en utenpåliggende malt sprossekassett rundt glassfeltene, som tilfører en ekstra dimensjon av raffinement og stil.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av døren er uten frest dekor, noe som gir et rent og minimalistisk utseende som passer godt til moderne interiørstiler.
  • Høy kvalitet: Laget av førsteklasses materialer, sikrer Nora-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er designet for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.

Nora Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker å kombinere moderne eleganse med tidløs stil og funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.