Enkle modeller

 

 

 

 

 

Se i AR
Silje Tett - Vertikale fresinger

Silje

Tett - Vertikale fresinger

Varenr: 111160
Glass Ingen
A/B mål 63/22
Tykkelse 63mm
Innside Slett
Låskasse Assa 565
Sluttstykke 1220-2
Sylinder Assa 5545
Karm 105mm malt
U-Verdi 0,9
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
7 100,-

Silje Tett Ytterdør med Vertikale Fresinger

Silje Tett Ytterdør med Vertikale Fresinger kombinerer tidløs design med praktisk allsidighet, noe som gjør den ideell for både hoved- og biinnganger. Denne døren tilfører et sofistikert preg til hjemmet og passer spesielt godt til garasjeinnganger.

Egenskaper:

  • Allsidig design: Silje-døren har et tidløst utseende med elegante vertikale fresinger som gir den en moderne og sofistikert karakter. Dette gjør den velegnet som hovedinngangsdør, men spesielt godt egnet til garasjeinnganger, vaskerom eller kjeller.
  • Perfekt for garasjen: Denne døren er spesielt designet for å være funksjonell og praktisk, uansett plassering. Den er et ideelt valg for garasjeinngangen, hvor den gir både stil og sikkerhet.
  • Innvendige detaljer: Innsiden av Silje-døren er uten frest dekor, noe som gir et rent og minimalistisk utseende som passer godt til moderne interiørstiler.
  • Robust konstruksjon: Laget av materialer av høy kvalitet, sikrer Silje-døren langvarig holdbarhet og pålitelighet. Den er konstruert for å tåle varierende værforhold og opprettholde sitt flotte utseende over tid.
  • Isolasjon og sikkerhet: Dørens solide konstruksjon gir god isolasjon og sikkerhet, noe som gjør Silje Tett Ytterdør til et praktisk og estetisk valg for ethvert hjem.

Silje Tett Ytterdør med Vertikale Fresinger er det perfekte valget for de som ønsker en kombinasjon av klassisk eleganse og moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på hjemmets fasade, men også gi en pålitelig og varig løsning for ulike innganger, spesielt til garasjen.