Standard modeller
Se i AR
Hafjell Klart Glass Hafjell Klart Glass Hafjell Klart Glass

Hafjell

Klart Glass

Varenr: 159394
Glass Klart
A/B mål 78/22
Tykkelse 78mm
Innside Lik dekor som utside
Låskasse Dorma 9192-50
Sluttstykke Assa 1889-11
Sylinder TrioVing 1285C
Karm 115mm malt
U-Verdi 0,8
Glansgrad 30 +/-5
Fargekode NCS S 0502-Y
23 900,-

Hafjell Ytterdør med Klart Glass

Hafjell Ytterdør med Klart Glass er en stilsikker dør med et klassisk uttrykk som passer perfekt både til herskapelige bygninger og tradisjonelle hytter på fjellet. Denne døren kombinerer eleganse med robust konstruksjon, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker både estetikk og funksjonalitet.

Egenskaper:

  • Klassisk design: Hafjell-døren har et tidløst utseende med dype, eksklusive speil og utenpåliggende malt dekorlist. Sprossekassetten gir døren en ekstra dimensjon av stil og eleganse.
  • Klart glass: Utstyrt med 3-lags klart energiglass, slipper døren inn rikelig med naturlig lys, samtidig som den gir god isolasjon. Dette sikrer at hjemmet ditt er både lyst og energieffektivt.
  • Dekor på begge sider: Døren har lik dekor på innsiden, noe som gir en gjennomgående følelse av kvalitet og stil uansett hvilken side av døren du befinner deg på.
  • Robust konstruksjon: Laget av førsteklasses materialer som sikrer langvarig holdbarhet og pålitelighet, tåler Hafjell-døren de tøffeste værforholdene.
  • Egnet for fjellhytter: Denne dørens klassiske og robuste design gjør den spesielt godt egnet for herskapelig byggestil og tradisjonelle hytter på fjellet.

Hafjell Ytterdør med Klart Glass er det perfekte valget for de som ønsker en dør som kombinerer tradisjonell eleganse med moderne funksjonalitet. Denne døren vil ikke bare forbedre utseendet på fasaden din, men også gi et varig og imponerende førsteinntrykk.